2018-06-23 124 浏览
呢间Café 既Signature 甜品系佢地既RING 🍩最上个层系Jelly 中间层系类似奶涷,个底就系一层好薄既蛋糕。我地就试左两个RING 一个系Mango 一个系Truffle👧🏻影出黎好靓 💕两个RING 既花香味都好出,口感好得意~如果夏天唔想下下都食cake,有时食到滞的话可以食呢个RING.见好多人都觉得Truffle 加系甜野到怪怪地唔match~但我个人觉得唔差,可能本身钟意Truffle,不过比起mango 个个就会滞小小同漏d ε-(´∀`; )🥤饮品就饮左Ice Mocha 同花茶~(个花茶好饮 叫做Love is beautiful)个人觉得个Mocha 普普通通唔算好饮,个花茶就好香~如果叫花茶唔知简咩好,可以叫佢俾你闻下d茶叶👃🏻个到服务系好好的👩🏼‍💼👨🏼‍💼好有礼貌又好主动~佢隔离仲有个位系食西餐同有High Tea set,唔一定净食甜品(◐‿◑)但我地就无试到噜。个到有露天同室内,我地就坐外面,坐左两个钟,感觉上都几chill~但愈晏就愈多人啦,加埋weekend,平日应该唔多人。💰一人一件cake 同野饮就人均约100hkd。-总结黎讲,因

ε-(´∀`; )
🥤
饮品就饮左Ice Mocha 同花茶~
(个花茶好饮 叫做Love is beautiful)
但愈晏就愈多人啦,加埋weekend,平日应该唔多人。
💰
一人一件cake 同野饮就人均约100hkd。
总结黎讲,因为个RING特别可以一试,但唔会特别到想再食😂
但如果系想揾个地方hea 同朋友倾计、打卡,就真系几唔错。
食完可以顺便去埋西环码头影下相、散步🚶
香港大学站B2 出口右转最入条街,几分钟就到。