2020-12-06
14 SOUTH LANE店舖行舒適簡約路線,以原木及白色為主調。餐廳提供不少vegetarian-friendly菜式及多採用有機食物💚-🥥Young Coconut $68基本上我自己食哂成個🙈🙈原個椰子🥥做碗,打卡一流📸🤎入邊有D亞麻籽、 桑子和百香果,口感好似西米露,撈勻百香果之後食落酸酸地幾開胃🧡-🐥烤紐西蘭有機雞配薯條或沙律 $168話俾大家聽通常我好好好少係出邊叫烤雞🤭但朋友好想試 咁我就痴左少少黎食🤏點知食左一啖同出面食開嘅烤雞好唔同,一D都唔乾😳!!!!!!!食落仲有好香嘅香草味🌿完全係打破咗食烤雞好乾嘅觀念🙈🙈-🥕Beeting Heart $52材料有蘋果🍎紅蘿蔔🥕紅菜頭,橙🍊薑飲落好fresh💚比green detox易飲口飲完有種好健康嘅感覺😛-🥒Green Detox $52材料有蘋果🍎青瓜🥒西芹, 檸檬🍋 薑 ,羽衣甘藍🥬成棵羽衣甘藍係杯頂😆😆賣相幾特別。但我都係鍾意飲beeting heart 多d無咁草青味同澀🙈🙈
🥥Young Coconut $68
基本上我自己食哂成個🙈🙈原個椰子🥥做碗,打卡一流📸🤎
🐥烤紐西蘭有機雞配薯條或沙律 $168
🥕Beeting Heart $52
材料有蘋果🍎紅蘿蔔🥕紅菜頭,橙🍊薑
飲落好fresh💚比green detox易飲口
飲完有種好健康嘅感覺😛