餐厅: Timur
资讯:

2024-03-20 249 浏览
住咗坚尼地城一年,都经常要买外卖食,试过平贵唔同餐厅,都有好多好食嘅舖头,但系都未遇过话一间令你好惊艳嘅餐厅。成日都经过呢间舖头,不过可能佢个外表唔吸引一路以嚟都冇试过,好彩老公勇于尝试试新嘢,买咗两个外卖个鸡肉炒面,真系惊为天人,有镬气又足料又鸡肉鸡蛋各样蔬菜洋葱,小小辣真系超好食!明明系一间尼泊尔餐厅,但系个炒面劲好食,好惊佢做唔住会执笠,所以特登写个食评希望多啲人知道,因为呢个炒面,我相信呢间嘢会成为我哋嘅食堂。另外都试咗佢有一个咖喱,全素嘅有啲豆腐同豆同埋一啲煮溶咗嘅蔬菜,佢嘅调味都好好食,唔会好似其他咖喱咁香料味劲重少少味甜少少辣,佢可以选择跟薄饼或者跟饭,我今次拣咗薄饼,个薄饼劲香麦味,薄得黎又软熟即食热辣辣配埋个咖喱好夹,我平时都钟意𠮶啲拉丝多芝士嘅薄饼,但系呢个薄饼简简单单配啲汁食已经好好食,当然佢冇炒面咁出色啦,但系我觉得你拣多样𩠌都系一个几好嘅选择。但系炒面系必食!!!

但系炒面系必食!!!
鸡肉炒面
全素咖喱