2020-04-14 178 浏览
🍽菜式:西式cafe🏠装潢:轻公业式💰价钱:$100-150💬评分:🌟🌟🌟🌟 4.5/5餐厅位置方便,容易揾到。而环境都好舒服、休闲,装修都好靓,好适合high tea。🍔Deep fried chicken burger $108 好似块面咁大块嘅鸡扒!鸡扒嘅大细大概系包嘅两倍,再配上份量一啲都唔输蚀嘅薯条🍟,成个餐嘅份量都几大🙈,只系勉强食得晒。酱汁应该系自己调味,有bbq味之余仲有少少辣,但配上酥炸鸡扒,好香口、开胃。薯条一啲都唔冷场,都系有心之作,每条都系脆卜卜,食落好上瘾😋🥓All day breakfast $98非常丰富嘅早餐!除左款式多,分量都唔可以睇少!多士、炒蛋、肠仔、烟肉、火腿、杂菌、茄汁豆、薯饼、烟蕃茄🤤食到好满足。而且多士系烘过再加上酱汁搭配,都好特别(ps仲可以将多士配埋炒蛋、烟肉、火腿一齐食😋)。特别要提炒杂菌同烟蕃茄🥰热辣辣嘅杂菌好惹味一啲都唔腥,蕃茄烟过之后好多汁好鲜甜🍅虽然有好多种配料,但感觉到全部都好有心思制作,值得推荐!总括而言,餐厅嘅环境同食物性价比高,食物嘅质素同份量绝对超出价钱😍🌟
🍽菜式:西式cafe
🏠装潢:轻公业式