2024-03-24
今日喺西环发现到呢一间hip hop 街头风嘅Cafe叫做Popmaze❤️💜餐厅装修色彩缤纷,仲有唔同街头特色嘅设计今次我地就叫左:烟肉芝士炒蛋汉堡配薯条🍔劲足料!炒蛋塞满汉堡大部分嘅位置,加上调过味咸香嘅烟肉同埋芝士🧀真系超满足丫❤️❤️经典芝士治加太阳蛋烘得香脆嘅芝士治🥪,芝士味超级浓郁,店员仲推介我哋加只蛋🍳,呢个推荐真系一流!配合埋流心嘅太阳蛋,加埋蛋香口感超好💛💛💛双层Oreo朱古力牛角窝夫加曲奇雪糕牛角窝夫香脆松软🧇🧇中间仲夹咗层吉士,超多cream同埋Oreo脆脆😋😋仲加咗个曲奇雪糕🍦,虽然邪恶但真系好好味🤤炸番薯条番薯条炸得唔会太干,超香脆😋加上番薯本身够甜,相当有惊喜!🍟甜嘢系毒品🌈颜色配搭好靓!味道唔会太甜而且仲有少少fresh,打卡一流!🩵开心果豆腐鲜奶超浓郁嘅开心果味,仲有啲nuts同散发住豆香,加埋鲜奶🥛,健康得来,又有口感🥳🥳呢间餐厅仲系Pet friendly 🐶下次weekend带埋只狗仔去食嘢先🤩🤩
今次我地就叫左:
烟肉芝士炒蛋汉堡配薯条
🍔劲足料!炒蛋塞满汉堡大部分嘅位置,加上调过味咸香嘅烟肉同埋芝士🧀 真系超满足丫❤️❤️
经典芝士治加太阳蛋
烘得香脆嘅芝士治🥪,芝士味超级浓郁,店员仲推介我哋加只蛋🍳,呢个推荐真系一流! 配合埋流心嘅太阳蛋,加埋蛋香口感超好💛💛💛
双层Oreo朱古力牛角窝夫加曲奇雪糕
牛角窝夫香脆松软🧇🧇中间仲夹咗层吉士,超多cream同埋Oreo脆脆😋😋 仲加咗个曲奇雪糕🍦,虽然邪恶但真系好好味🤤
炸番薯条
番薯条炸得唔会太干,超香脆😋 加上番薯本身够甜,相当有惊喜!🍟
甜嘢系毒品
🌈颜色配搭好靓! 味道唔会太甜而且仲有少少fresh,打卡一流!🩵
开心果豆腐鲜奶