2023-12-05 276 浏览
Cafe系主打健康西餐👨🏻‍🍳有特色比利时waffle (咸同甜都有架)🧇All-day Breakfast🥗自家制美味小食🍖pasta🍽️仲有好多特色嘅饮品等等🍹选择齐全,唔只净系得窝夫丫👀❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁𝑻𝒓𝒖𝒇𝒇𝒍𝒆 𝑷𝒂𝒑𝒑𝒂𝒓𝒅𝒆𝒍𝒍𝒆 $𝟣𝟥𝟧有几种意粉比你选择✍🏻我地拣左宽面🍝黑松露忌廉汁够哂creamy同挂汁🍄仲有粒粒磨菇增加口感𝑺𝒕𝒆𝒂𝒌 𝑵 𝒆𝒈𝒈 $𝟤𝟧𝟧牛扒7成熟🥩火喉拿捏得岩岩好🔥保持到肉汁又够味🧂如果有埋酱汁拣会更加正😹而作为配菜既蛋🥚沙律同薯条样样都唔马虎架🍟𝑷𝒊𝒏𝒌 𝑳𝒂𝒅𝒚 𝑴𝒊𝒍𝒌𝒔𝒉𝒂𝒌𝒆 $𝟨𝟢士多啤梨🍓牛奶同雪糕🍦Pink Pink女生至爱💕𝑪𝒐𝒄𝒐 𝑴𝒊𝒍𝒌 𝑺𝒎𝒐𝒐𝒕𝒉𝒊𝒆 $𝟨𝟢朱古力加香蕉🍌完美组合🍫唔会太甜又特别𝑺’𝑴𝒐𝒓𝒆 𝑾𝒂𝒇𝒇𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒊𝒑 $𝟪𝟧虽然比利时窝夫既口感比较扎实有嚼劲💁🏼‍♀️不过配埋甜甜既烤棉花糖同榛子酱🌰简直就为我地写意既周末画上完整既句号✨❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁仲要不得不赞💯店员服务超级

𝑻𝒓𝒖𝒇𝒇𝒍𝒆 𝑷𝒂𝒑𝒑𝒂𝒓𝒅𝒆𝒍𝒍𝒆 $𝟣𝟥𝟧

𝑺𝒕𝒆𝒂𝒌 𝑵 𝒆𝒈𝒈 $𝟤𝟧𝟧

𝑷𝒊𝒏𝒌 𝑳𝒂𝒅𝒚 𝑴𝒊𝒍𝒌𝒔𝒉𝒂𝒌𝒆 $𝟨𝟢
士多啤梨🍓牛奶同雪糕🍦Pink Pink女生至爱💕

𝑪𝒐𝒄𝒐 𝑴𝒊𝒍𝒌 𝑺𝒎𝒐𝒐𝒕𝒉𝒊𝒆 $𝟨𝟢
朱古力加香蕉🍌完美组合🍫唔会太甜又特别

𝑺’𝑴𝒐𝒓𝒆 𝑾𝒂𝒇𝒇𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒊𝒑 $𝟪𝟧

仲要不得不赞💯店员服务超级贴心🧡一黎到会提供坐垫同比水狗狗🐶用餐既时候都会keep住同狗狗玩👍🏻感觉到佢地真系好钟意毛孩既🐾

📍 𝕎𝕒𝕗𝕗𝕝𝕚𝕟𝕘 𝔹𝕖𝕒𝕟𝕤
Shop 9C, G/F, New Fortune House, 4-8 North Street, Kennedy Town, Hong Kong
  • S’More  Waffles  Dip