The One有好几间甜品铺,我睇中佢将西瓜放入蛋糕,就买嚟试试佢!❤️❤️❤️食物:1️⃣荔枝西瓜蛋糕呢款超啱做饭后甜品,好fresh。面头𠮶层荔枝啫喱,同埋中间嘅西瓜,都好好食。不过西瓜应该打咗糖水,唔系西瓜原本甜嘅味道,但系食落都正常好juicy,令成个蛋糕感觉好水润!白色两层系实净啲嘅cream,似Cream cheese嘅质感,唔算好甜,好夹个蛋糕。另外飞飞地两层嘅蛋糕,系充满nuts嘅碎粒,好特别好有口感,麻麻哋杏仁合桃嘅我都觉得好食。2️⃣无花果红霉蛋糕店员介绍呢个系酸酸甜甜嘅蛋糕。Topping两种水果,无花果偏向食个口感,只有好微嘅甜味,红桑莓就唔算好酸。中间cream嘅位都有唔少无花果,好足料。成个蛋糕都真系少少酸少少甜嘅感觉,唔会话好刺激,钟意食海棉蛋糕我都几推荐呢款!Btw外卖包装好靓,但冇比叉—价钱:做紧优惠买2件,每件$66😻—服务:店员好有耐性,会主动介绍&推荐👍🏻
❤️❤️❤️
食物:
1️⃣荔枝西瓜蛋糕
呢款超啱做饭后甜品,好fresh。
荔枝西瓜蛋糕

2️⃣无花果红霉蛋糕
店员介绍呢个系酸酸甜甜嘅蛋糕。
中间cream嘅位都有唔少无花果,好足料。
无花果红霉蛋糕

Btw外卖包装好靓,但冇比叉

价钱:做紧优惠买2件,每件$66😻

服务:店员好有耐性,会主动介绍&推荐👍🏻
2022-02-24
外卖自取