2024-09-08
NN Coffee每次黎西贡都会试下唔同既Cafe,今次试左NN Coffee ,店铺有两层,座位舒适亦够多,店内环境宽敞,行日系风格,装饰较简约,给一种舒适既感觉,可以坐低倾下偈,叹杯咖啡。—明太子龙虾手工意炒 $168明太子酱汁够creamy,保留到明太子特有既咸香味,手工意粉都弹牙,有挂汁效果,而龙虾肉质够肥美弹牙,仲已经起左肉唔使剥壳,好方便,配菜洋葱唔会过软过硬,成功增加左口感。—蒜蓉时令海蚬手工意粉$138蒜蓉配蚬既意粉系常见既配搭,蒜蓉牛油味够香够浓,配上鲜味十足既花甲鲜味,香喷喷好食!而且有配搭蕃茄仔,仲有D清新既感觉,绝对唔会觉得好腻。—久丸小山园团子黑抹茶牛奶$56绝对系比卖相吸引而下单既饮品,味道正常。—Tofu Latte $56豆腐鲜奶咖啡够特别,豆腐花滑滑又甜甜地,同咖啡又几夹,饮落有咖啡味之余带淡淡豆香。
明太子龙虾手工意炒 $168
蒜蓉时令海蚬手工意粉$138
久丸小山园团子黑抹茶牛奶$56
绝对系比卖相吸引而下单既饮品,味道正常。
Tofu Latte $56