呢排天气好好 又开始有啲秋意🍂约左frd入西贡行下顺便试埋呢间WM hotel内既西餐厅M square😋去到餐厅环境好大 楼底高 每一台间距都唔会太近 所以坐得好舒服👍系放松好地方 餐厅内仲有娱乐设施可以玩🎮🔸Mekong Mango🍋柠檬+芒果味既苏打汽水 好fresh 甜度都啱啱好 系唔会出错的选择👍🔹strawberry smoothie呢杯smoothie真系好啱打卡📷 一上到黎 还有惊喜😍唔止好靓仲好好饮🤤 smoothie好creamy 🍓上面既窝夫都好松软🔸Black Truffle Cheese chips薯条🍟炸到外表金黄酥脆 热辣辣再加埋浓郁黑松露酱 十分惹味 食唔停口😂🔹Lobster Brioche Roll烘过既多士外面松脆 内里松软🍞夹住龙虾沙律🦞 好好味😋🔸Portobello Beef Burger可以食到牛肉汉堡扒煎烤火的香味 火候啱啱好 唔会太老🥩仲有蘑菇都好多汁 食到好满足👍 我地拣左沙律配菜 黑醋酱十分开胃 沙律菜都好新鲜🥬

🔸Mekong Mango

🔹strawberry smoothie