黎到西贡除咗食海鲜,其实都可以试吓呢度几多国菜,因为呢度外国游客多,多国菜嘅选择都相对比较多,就好似早排放假去嘅呢间主食墨西哥菜式嘅——🌟无问题🌟佢个名真系无问题😂呢间餐厅有唔少外国游客喺度食,就连招待嘅侍应都系外国人,喺度食嘢就好似去咗外国度假嘅感觉,而且餐厅坐喺出面,仲可以望到西贡布满游艇嘅海景,更有外国feel💕._.🐂|水牛城辣炸鸡汉堡|🍔配脆炸薯条+田园沙律依家一上枱见到块炸鸡大大块劲吸引,一边影相嘅时候仲要闻到佢好香嘅水牛城辣嘅香味,劲想食🤤块炸鸡扒真系好够味,但有啲辣🥵,肉质腍身,外皮香脆可口,连伴碟嘅炸薯条都一样咁邪恶香脆🤩·🫔|七馅卷饼|🫔配慢煮德州牛肉酱好耐都冇食过呢种墨西哥卷,大大嚿卷饼,个馅料多到就快包唔晒,里面嘅味道口感好丰富,仲有类似西班牙饭粒,两个人share份量就啱啱好👍🏻._.
._.
🐂|水牛城辣炸鸡汉堡|🍔