2020-09-09 337 浏览
Deluxe All day breakfast $88炒日本鸡蛋、纽纶堡香肠、日本鸡肉汉堡扒、烤蕃茄、杂菜沙律、多士港女见到All day breakfast总系忍唔住嗌左😂坦白讲依份All day breakfast份量算少 (对比我食过差唔多价钱既) 大食既朋友未必会够饱!!不过有时美食既质素系重要过份量既!! 好欣赏佢既炒蛋超级滑,食得出系蛋味浓郁既日本蛋,其他蛋系绝对取代唔到‼️餐厅用既沙律菜全部都系水耕菜,食落既口感真系唔同啲,质地系比较淋,但就好清甜😋明太子忌廉意粉 $108好creamy呀😍😍又系我去亲cafe都必嗌既明太子忌廉意粉,一望menu就锁定左依个target啦🎯每一啖都系明太子既感觉好好,不过点解又系辣辣地既🤔🤔食过唔少明太子忌廉意粉,发现有7成都系辣! 明太子系鱼子,以鳕鱼鱼卵为主制成。原来辣既明太子叫辛子明太子,系再加以辣椒粉,变成微辣,食落去味道就更馥郁!! 辣辣地又真系几惹味㖞!!
Deluxe All day breakfast $88

明太子忌廉意粉 $108