2021-03-20
美好的星期日可以训到自然醒简直系人生一大乐事🤩冻冰冰又吾想煮早餐为有落街食啦🥶一于去寻找儿时的味道 记得细个婆婆成日都会买肠粉俾我做早餐 我例牌 系多甜酱 麻酱 走芝麻 走辣 而家呢d 小食店愈来愈少 所以衬而家想食就去食左先😚。肠粉 (HK $10/4条)暖笠笠 滑嘟嘟 沟埋D混酱一齐食 简直系绝配。烧卖 (HK $8/5 粒)平时都吾系特别中意食烧卖 但呢度有个秘制辣汁专门用黎配烧卖食 正👍辣汁香而不太辣 不过味道总是觉得之前比较浓味 而家啖左好多🤣 所以吾系好食得辣既朋友 绝对可以一试😉。鱼蛋(HK $7/5 粒)只是平凡的一串鱼蛋🥴没有任何特别🤣🤣。整体而言 或者人大了对食的要求已经有所不同 现在长大了选择更比细个多左好多 所以 小时候觉得美味的食物 现在可能觉得不外如事 不过回忆的味道总是美好 吾知你地有咩儿时回忆美食 欢迎大家留言同我分享☺️。食物:5/10价钱:8/10环境:3/10。林记小食西贡福民路58-72号高富楼地下14号舖。
冻冰冰又吾想煮早餐为有落街食啦🥶
。
肠粉 (HK $10/4条)
暖笠笠 滑嘟嘟 沟埋D混酱一齐食 简直系绝配
。
烧卖 (HK $8/5 粒)
。
鱼蛋(HK $7/5 粒)
只是平凡的一串鱼蛋🥴没有任何特别🤣🤣
食物:5/10