2024-03-10
西贡乃年轻人拍拖圣地,大家又知唔知有间超正既西式酒吧餐厅系正WM hotel 呢,就系我超级钟意❤️同推荐既M Square啦🤗呢度真系好大好宽敞好舒适,有大大个屏幕🖥️电视,特别节日仲可以睇波⚽️,西式酒吧餐厅够晒西式,系度消费仲有好多室内活动玩,例如迷你golf场⛳️,桌球🎱,足球机等等,可以约埋成班朋友来食饭同玩返晚啊。呢度位置好宽好大的缘故,亦吸引左好多客人选择来家庭聚会,呢度食物好食又舒适,真系唔错选择啊🥳我就同朋友撑台脚,点左呢度丰富既美食,亦系我特别推荐的。首先一份小食,试下炸鸡翅配蜜糖🍯是拉差酱&青瓜🥒酸忌廉 $88,呢份炸鸡翅味道👅好特别,超钟意酸忌廉配搭,简直系正宗西式食法。主食两个必食之选:1. 义大利🇮🇹辣肉肠&mozzarella 芝士🧀pizza $185 呢个真系超级大份,味道👅够晒cheesy, pizza 🍕 控一定流晒口水啊。2. 香煎鹅肝,安格斯牛肉,无花果酱&芝士🧀汉堡伴沙拉🥗 $188 鹅肝真系好邪恶👿亦系呢个汉堡精髓,牛肉肉香超浓郁,呢个汉堡🍔真系汉堡控必食啊😛今次就没有食甜品,因为饮品方面已经可以代替到甜品的口味,点左一杯超creamy的milks
我就同朋友撑台脚,点左呢度丰富既美食,亦系我特别推荐的。
主食两个必食之选:
今次就没有食甜品,因为饮品方面已经可以代替到甜品的口味,点左一杯超creamy的milkshake , PB Choc Banana 口味 $78, 大大杯慢慢饮真系好似食紧甜品,甜丝丝品尝埋甜品的滋味。