2023-08-16 48 浏览
久唔久都想去西贡呼吸下新鲜空气 冇咩特别野做既话 坐cafe都可以坐成个晏就🥳 NN Coffee 外观有格调 除左地舖 隔离仲有条楼梯通上一层 空间更广阔 日本风简约设计 采光度十足 懒洋洋既气氛太舒服🤍餐厅主打创新料理 西式日式任君选择🤩明太子龙虾流心蛋牛角包窝夫 $148平日限定✨ 卖相igable!! 即叫即烘牛角包窝夫微暖外脆 充满牛油香 食落酥软🧇龙虾肉大旧弹牙 沾满明太子酱汁🦞 呢个配搭一流~巨大鳗鱼玉子丼 $128每日限量✨ 见到每日限量都会吸引到我order🤣 巨大鳗鱼果然好巨 盖过哂成个饭😆 鳗鱼肥瘦适中 酱汁甜甜地 食唔停口🐠 玉子厚身 冇得输!丸久小山园 焙茶鲜奶 $48好靓既独角兽拉花🦄 柔滑焙茶加上热鲜奶 覆上奶泡 味道相当浓郁🍵富士山雪糕梳打 $56比佢个卖相吸引左🗻 特调梳打配上高质雪糕 饮落好似波子汽水咁 呢个天气饮够哂消暑☀️坐左系NN Coffee几个钟 享受下慢活💨 NN Coffee📍西贡市场街47号地舖

餐厅主打创新料理 西式日式任君选择🤩

明太子龙虾流心蛋牛角包窝夫 $148