(非会员)
2004-12-20 8 浏览
半年前, 我曾经去过果间食午餐, 我同d朋友一齐, 大家都系食牛扒餐, 我一向都唔钟意食太生又或者太熟, 所以最好就系食8成熟, 刚刚好. 我地落order时, 佢问我地要几成熟? 我地就话8成丫唔该, 但系果个四眼肥经理就话, 我地无8成熟架㖞, 一系就5成, 一系就全熟. 我心谂咁奇怪???我只好要全熟:< 呢两个月, 我都有去旺角花园街同元朗既扒王之王食, 人地都有8成熟牛扒餐. 仲好好食添好啦, 事隔半年, 前两个星期, 我又再去西贡扒王之王食tea 牛扒餐, 又系见到果个四眼肥经理, 当然佢再一之话" 我地无8成熟架, 一系就5成, 一系就全熟" 当时有朋友在场, 所以都呑声忍气继续响果度食, 不过如果我再去扒王之王, 一定唔会去西贡果间啰, 服务态度实在太差啦.