2022-06-25
以前系澳洲成日都食Fish&Chips,抵食香口又一餐。 香港想食既话价钱自然升幅有返咁上下先有得食,所以呢间位系西贡既真系好surprise到小编,位于西贡中心但价钱唔贵,虽然无室内位,但简单室外既枱枱櫈櫈咁样叹Fish&Chips都别有一番风味! 【 Fish & Chips Set】$68炸鱼大大块,一梳梳鱼肉好实在!粗薯条好有口感,连埋一罐可乐价钱$68好抵呀!【 Fish Butty & Chips】$50 系咪觉得好奇怪点解鱼柳包会仲平过Fish&chips呢?答案系因为鱼柳包块鱼柳细好多啰!呢个餐适合需要有淀粉质令佢有果腹感嘅人,但我宁愿食大大块鱼柳多个两块包皮!🙈【 Deep Fried Oreo】$20呢个见到唔少网民话必食嘅小食,我已经食到好饱饱都决定要叫埋佢试试!到底佢有咩咁特别?本身以为只系一块Oreo就咁炸,点知食落口感好特别,感觉似食紧Brownie!有几好食㖞喂!!😋✨
【 Fish & Chips Set】$68
【 Fish Butty & Chips】$50