#食到去西贡 👩🏻👧🏻 西贡游山玩水🛶相信大部份都知道西贡嘅美食有好多,今次食咗@lawofyogurt 嘅乳酪雪糕,基本上好多人都有食过😂自选配料嘅选择多,而且雪糕有两个size可以拣,包括筒装(g)、杯装(g)❄冻冰冰且酸酸甜甜嘅味道,令人透心凉☺️❄ 🎠小满定律📍 西贡福民路高富楼地下3号舖==============================🍦 杯装(g)💲58我哋拣咗杯装(g),一拎上手好大杯好重手😎乳酪雪糕质感软滑,微微嘅酸,少甜👍🏻连埋配料酱汁一齐食,味道整体唔错 自选三款配料:海盐焦糖脆脆👉🏻 淡淡嘅焦糖香,味道香甜,口感松脆,不过多几痴牙😂咖啡蒟蒻👉🏻 咖啡味唔算太浓,口感普通Oreo 碎👉🏻 正正常常自选一款酱汁:蜜糖酱👉🏻 淡淡嘅蜜糖味少少甜 🙌欢迎大家介绍不同香港好食好玩好地方#foodiesklgirls #foodies #cafe #hkfood #food #hkig #香港 #香港美食 #香港好去处 #香港打卡  #美食 #打卡 #美食打卡 #吃货 #吃货女孩 #西贡 #西贡食店 #希腊乳酪雪糕 #西贡必食 #小满定律 # 海盐焦糖脆脆 #yog
[西贡系列🍦自选配料酸甜乳酪雪糕] #食到去西贡

🎠小满定律
📍 西贡福民路高富楼地下3号舖
🍦 杯装(g)💲58

自选三款配料:
咖啡蒟蒻👉🏻 咖啡味唔算太浓,口感普通
Oreo 碎👉🏻 正正常常
自选一款酱汁:蜜糖酱👉🏻 淡淡嘅蜜糖味少少甜

🙌欢迎大家介绍不同香港好食好玩好地方
#foodiesklgirls #foodies #cafe #hkfood #food #hkig #香港 #香港美食 #香港好去处 #香港打卡  #美食 #打卡 #美食打卡 #吃货 #吃货女孩 #西贡 #西贡食店 #希腊乳酪雪糕 #西贡必食 #小满定律 # 海盐焦糖脆脆 #yogurt #西贡美食 #人气美食 #人气食店 #西贡好去处