呢到每个角落都放满店舖嘅私人珍藏!装修好有特色,有唔少怀旧用品,例如古董玩具、图书、唱片等等,好似一个怀旧收藏小型博物馆咁,睇到眼花撩乱!而且仲竟然比我喺呢到见到重庆森林电影海报!咁多嘢睇,最啱就系坐底食住嘢慢慢欣赏~ 店舖仲播住张国荣嘅黑胶唱片添! 🫧法式田螺酥皮盒焗得好香脆!做前菜一流~鲜香好突出,酥皮吸收埋田螺独有嘅味道!好惹味~🫧 全日早餐呢到嘅全日早餐好丰富!样样都有齐,想食咩都有~健康之选!充满ENERGY!🫧 三文鱼一丁冷面好有趣嘅配搭!一丁煮得啱啱好,好够弹牙~好够饱!夏天食好清爽~🫧鸡肉蘑菇批充满肉汁,外酥内嫩,轻食之选!
想享受美味但又不想吃得太多嘅就非常适合啦~🫧蒜蓉牛仔骨超多蒜蓉呀!牛仔骨仲好入味,肉质好易咬~配埋饭食啱啱好!满足晒!
𓆝𓆟𓆜𓆞𓆝𓆟𓆜
🍴Pan da Cafe📍 西贡市场街23号地舖
——————————————————

🫧法式田螺酥皮盒
🫧 全日早餐
🫧 三文鱼一丁冷面
🫧鸡肉蘑菇批
充满肉汁,外酥内嫩,轻食之选!
想享受美味但又不想吃得太多嘅就非常适合啦~
🫧蒜蓉牛仔骨

𓆝𓆟𓆜𓆞𓆝𓆟𓆜

🍴Pan da Cafe📍 西贡市场街23号地舖

——————————————————

#FoodieParadise #Foodie #HongKongFoodie #HKFoodieFinds #TasteofHongKong #FoodieAdventures #ahmoontt_food #hongkong #香港美食 #美食 #美食探店 #香港美食探店 #香港好去处 #西贡