2024-07-12
夏天热辣辣,食完饭想食啲甜品消暑解腻🥵今日就黎到西贡食完饭,梗系要食埋甜品先走啦!呢间甜品铺系海傍街,都好易揾架!榴梿班㦸超中意食榴梿!🤤呢个班㦸入面劲多榴梿果肉劲正🤩🤩榴梿肉仲好香好甜,而且班㦸皮唔厚,加埋入面既cream又香又甜,一啖咬落去食到一丝丝榴梿果肉同cream,好鬼正🤤朱古力沙冰见到咁大杯劲开心😍仲要装备得好靓,令人好有食欲🤤朱古力味超香浓🤤上面仲淋上朱古力酱,令朱古力味更更更香浓😍食落去透心凉😌好岩夏天消暑🤭🤑 人均消费:~$60🤩 推荐指数:8 / 10📍 餐厅资料:甜源居 (西贡)西贡西贡海傍街16号地舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*喜欢我的食评请Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去处 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #西贡美食 #西贡甜品 #榴梿
榴梿班㦸
朱古力沙冰
🤑 人均消费:~$60
🤩 推荐指数:8 / 10
📍 餐厅资料:甜源居 (西贡)
西贡西贡海傍街16号地舖