2022-06-20
Turtle cafe西贡海边靓景 chill cafe放假黎左西贡行下行到肚饿,见到海边竟然有间cafe可以chill住睇海景🏖️。侍应主要系英文沟通,咁靓既景,当然拣坐outdoor啦!🌞因为我地都好肚饿,就叫左一人一碟意粉🍝《辣蕃茄烟肉意粉$138》卖相一流,味道唔错🤤浓浓蕃茄汁,烟肉虽然好少但香口,微辣,好味,再加埋靓景,对得起呢个价钱有余👍🏻《忌廉黑松露野菌意粉$148》好重黑松露味,汁好creamy,配埋煎香左既野菌,唔需要加black pepper 都已经好够味好好味😋虽然食到饱饱,但甜品系第二个胃😂见到menu 有我最爱《pistachio ice-cream $38》开心果味雪糕 非试不可大大口放入口,开心果味略为少,奶味较重,但都好滑好香,入口融化,靓靓卖相,食埋户外日光,打卡一流🤩环境/服务:服务员态度好友善,环境靓到绝,望住西贡码头海景,望下人们同狗狗熙来攘往,同朋友谈下心,又一个慢活既假期。
西贡海边靓景 chill cafe
侍应主要系英文沟通,咁靓既景,当然拣坐outdoor啦!🌞
因为我地都好肚饿,就叫左一人一碟意粉🍝
《辣蕃茄烟肉意粉$138》
《忌廉黑松露野菌意粉$148》
虽然食到饱饱,但甜品系第二个胃😂
环境/服务: