呢间新开🎊嘅「无问题」系西贡外国人圈子👍口啤几好,佢哋主打墨西哥🇲🇽美食同埋汉堡,仲有多款不同🍺啤酒供应添!佢哋有室内同埋室外🍴用餐区,对出就系西贡码头🌊海景,感觉好 chill☺️,难怪咁多外籍人士来🤤帮衬。入面系酒吧🍻嘅格局,店仔细细🤏又几relax 。佢哋供应多款不同种类嘅🍺啤酒,来 happy hour 🍻 再食吓嘢同朋友倾吓偈啱哂!巨型脆皮卷饼充满墨西哥🇲🇽风情,而且佢哋仲俾咗好多🤩唔同酱料我哋 mix and match。馅料有多款😍选择,我哋就拣咗慢煮德州🐂牛肉酱,加上入边仲有好多🥬菜同埋脆 taco🌮 ,味道同埋口感😋层次都十分之丰富!加上佢哋💪特制嘅酱料,更加惹味可口🥰。佢哋有多款🍔汉堡选择,亦可以免费转做🌱植物肉,十分之贴心☺️,水牛城辣🌶️炸鸡汉堡比较特别,入边有好大块🔥炸鸡,配上水牛城🌶️辣酱同埋腌青瓜🥒,入口酸甜开胃。汉堡🍔仲可以拣两个唔同嘅配菜,我哋拣咗炸🧅洋葱圈同埋🔥炸番薯条,十分之香脆美味🤤。

入面系酒吧🍻嘅格局,店仔细细🤏又几relax 。

加上佢哋💪特制嘅酱料,更加惹味可口🥰。

用餐时段