2022-11-04
去得西贡嘅我梗系滑水同行山架啦。。呢啲天气梗系去行过山先啦。。行山前我都要揾吓啲好嘢食食个靓早餐先嘅😏晨早流流边有咁多ᑕᗩᖴE开咗啦。。唔系冇但少啲。。要食我都会揾到嘅。。呢间新开左唔算好耐。。门口有张坐室外嘅枱。。我梗系超想坐出面啦。。但成班朋友焗住坐入边😏😏啲嘢食唔算话好特别。。基本ᑕᗩᖴE嘅嘢都有。。嘢食嘅味道都唔算系好差。。都几好食嘅😋晨早流流又靓咗同杯啡落下肚都几好㗎👍🏼👍🏼..🍖麻辣鸡翼🍟明太子薯条🥚ᗩᖇᗰ全日早餐🍝明太子意粉🍵ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᑕᗩᖴE☕️ᑕOᒪᗪ ᗷᖇEᗯ..📍 Arm Coffee (西贡)西贡市场街17号地舖..@armcoffee.hk ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodi
呢啲天气梗系去行过山先啦。。
行山前我都要揾吓啲好嘢食食个靓早餐先嘅😏
晨早流流边有咁多ᑕᗩᖴE开咗啦。。
唔系冇但少啲。。要食我都会揾到嘅。。
呢间新开左唔算好耐。。门口有张坐室外嘅枱。。
我梗系超想坐出面啦。。但成班朋友焗住坐入边😏😏
啲嘢食唔算话好特别。。基本ᑕᗩᖴE嘅嘢都有。。
嘢食嘅味道都唔算系好差。。都几好食嘅😋
晨早流流又靓咗同杯啡落下肚都几好㗎👍🏼👍🏼
🍖麻辣鸡翼
🍟明太子薯条
🥚ᗩᖇᗰ全日早餐
🍝明太子意粉
🍵ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᑕᗩᖴE
☕️ᑕOᒪᗪ ᗷᖇEᗯ
📍 Arm Coffee (西贡)
西贡市场街17号地舖
@armcoffee.hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#armcoffee#armcoffeehk#saikung#saikungcafe#saikungfood#saikungcoffee#newcafe#西贡cafe#西贡美食