2024-06-15
虽然呢排天气唔好,但系都唔影响我哋出外揾好嘢食嘅好心情今日就同朋友仔去西贡玩,途经呢间Cafe觉得个装修好靓,就入咗去试吓!估唔到都几惊喜㖞!66% Caraibe Dark呢间Cafe主打朱古力,餐牌介绍佢哋用嘅朱古力系VALRHONA,呢个牌子可以被誉为朱古力界嘅系Hermes!果然!香浓幼滑, 66%。又唔会太甜!2D柴犬 Chocolate呢个朱古力真系好靓,好适合打卡!柴犬造型好可爱,朱古力亦都系香浓幼滑,好好饮! Sleepless Full Breakfast另外我哋都叫咗all day Breakfast啦,呢个all day Breakfast算系我食过都几高质嘅全日早餐,食材新鲜,搭配多样化!完全唔会好似其他我day Breakfast咁样食完好漏好滞!佢条肠仔系会Juicy到爆汁!哈哈哈!Real Tiramisu甜品我哋拣咗Tiramisu, 呢个Tiramisu外型好靓!蛋糕湿润,外层嘅cream好幼滑,上面嘅咖啡粉好多!好味!总括而言,呢间餐厅都好超,而且装修好靓好适合打卡!如果大家去开西贡都可以入嚟呢间餐厅度试吓,会俾你一个唔错嘅体验!
66% Caraibe Dark
2D柴犬 Chocolate