2023-09-03
以前帮衬过好几时,食物无乜特别,就是份量较少,我是唔算大食的女生,一个 main唔系好够饱。呢间野一向都无乜服务,但胜在马鞍山呢个沙漠来计算正常好坐的餐厅,所以间中帮衬。但今次真系服务特差,未食饭先食西面,我以后唔会再帮衬。去到有两张吉枱,一张已经执好,一张未执。前面无客等位,但待应唔比我坐任何一张。我话坐出面无客个张,都唔比,不停唔耐烦的语气话重覆话“等一阵”成十次。我好声好气问“唔好意思,我赶时间,我可以坐出面,去买野食先吗?” (呢间餐厅是自助去 cashier 买野食和拎餐具的) 待应即时西面升级,写张票比我企门口等位,再自己走去左厨房拎野食比其他客。其实我只系想食餐午餐啫🤷♀️ 因为真系赶时间,我放低左张等位飞,走左去附近大快活食。 价钱平一半,老实说食过呢间野咁多次,佢又唔系真系比附近大快活和 MW cafe好食,真系唔想再帮衬。