一入去餐厅俾个发光月亮装饰吸引咗,即刻打个卡先。好彩朋友仔肯帮我影相📸️建议大家可以食完嘢先慢慢影,因为啲嘢食10分正!味道相当不错!/餐汤系creamy的忌廉汤,仲有面包🥯粒,又滑身又浓😽/烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律及西班牙火腿肉拼盘❤️烟三文鱼好吸引啊~~加埋牛油果🥑藜麦沙律成个感觉即刻upgrade咗。口感丰富又非常健康。西班牙火腿肉拼盘超丰富,冇得输😻又咸又甜口感爆炸~~/伏特加火焰带子成餐饭嘅重头戏系粒带子,比想像中大粒。加埋用伏特加烧,带子表面㶶㶶哋,入面又鲜又多汁,仲有啲酒香。题外话,望住店员烧嘅时候,真系好正!😼😼/美国封门牛柳配青酱椰菜花饭封门牛柳好吸引,牛嘅份量都算多。唔系配白饭,而系配青酱椰菜花饭有啲特别同新意😽新鲜感满满~~/软壳蟹蟹肉蟹籽明太子忌廉扁意粉嗌多咗个扁意粉,上到嚟发现份量真系超级足!!!原只软壳蟹 仲要唔系BB size嘅🙀蟹肉蟹籽份量都好多,只软壳蟹🦀️炸得好香脆,食落去脆卜卜。配埋明太子忌廉扁意粉有流~~~/环境100/食物98/服务95会再次去食~~打卡~~

/餐汤
系creamy的忌廉汤,仲有面包🥯粒,又滑身又浓😽

/烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律及西班牙火腿肉拼盘❤️

/伏特加火焰带子

/美国封门牛柳配青酱椰菜花饭

/软壳蟹蟹肉蟹籽明太子忌廉扁意粉

/环境100
/食物98
/服务95
会再次去食~~打卡~~