2020-07-22
原本今晚约左个朋友帮佢处理D好urgent既野顺便食埋晚饭,但因为限聚令关系,唯有买外卖上佢度食~佢住黄大仙但系我揾过果头无咩西餐,咁岩我系九龙湾出发,见到呢间Supernormal人气咁高所以就买黎俾佢试下,宜家仲有78折添👍🏻我发版叫左个西班牙海鲜烩饭,蒜片红椒蟹肉扁意粉,安格斯牛肉汉堡同埋一份芥末鸡翼~西班牙海鲜烩饭配料非常丰富👍 饭比较烟韧有赵口,汁偏稠,个人认为如果多返少少汁会更好~蒜片红椒蟹肉扁意粉带有微微既辣,几开胃,蟹肉好重手,意粉弹牙,仲有好多洋葱红椒草菇等等加强个口感👍安格斯牛肉汉堡块牛肉好厚好juicy!!👏🏻👏🏻 蕃茄同生菜新鲜爽口,汉堡仲食到外面微微既脆,里面好软熟,如果即场食一定仲好食👍👍 芥末鸡翼几大只,外皮好香唔油腻,芥末味黎自面头既芥末酱,唔算好浓郁但都唔错~朋友好满意👏🏻 希望疫情好转后可以快啲去堂食,因为个柚子猪手同啲串烧都好吸引,而且想试下即场食个汉堡睇下会好食几多😁