2018-06-11
今日终于到左星期五!约左同2个好闺蜜放工食饭。我地都心血来潮好想食西餐PASTA,又要方便大家放工黎 。见系太子Cafe Prince Royal D食评都几多笑哈哈,MENU又有齐我想食既野,又系我地既中间点,一于就试呢间!前菜先黎个沙律-烟肉牛油果蜜桃粟米沙律。一向麻麻地沙律既我都中意呢个沙律。 D沙律酱份量岩岩好,又有脆脆冒BACON碎,仲有重点既牛油果蜜桃粟米,真系冇谂过呢个COMBINATION会咁夹主食我地叫左个ALL DAY BREAKFAST,CARBONARA 同黑松露野菌意粉。ALL DAY BREAKFAST 有惊喜!波兰肠同荷兰肠有脆脆既外皮,好味!仲有多士用香香既香草焗,放埋只流心蛋起面一齐食PERFECT! 佢地既PASTA好好,都会跟块同ALL DAY BREASKFAST一样既香草包。意粉份量够,一个人食绝对够饱。意粉好有”𡁻”口。D汁收得岩岩好,唔会汁浸意粉。美中不足既可能系黑松露意粉既黑松露味可以再浓D(可能我个人中意浓味野)。不过OVERALL 都唔错!野饮我就叫左GREEN TEA CAFFE LATTE,咖啡味真系好够浓,绿茶味就淡D,中意饮咖
野饮我就叫左GREEN TEA CAFFE LATTE,咖啡味真系好够浓,绿茶味就淡D,中意饮咖啡既朋友一定LIKE~
其实仲有其他野想试,有个南瓜汤意粉晚市冇做 。下次试下黎食LUNCH,试埋佢先!