2017-08-17
我好少写食评, 忍唔住要上黎写一写, 因为本来唔念住写食评, 所以完全冇影相. 唔好意思.........呢间之前食过2次都唔错, 好耐冇黎咁就再黎试下, 点知差得咁紧要.订咗位准时去到即时有位, 有dinner set , 但好耐之前食过的二人餐已冇咗我同朋友一人一个set, 我哋食咗南瓜汤, 唔知咩鸡饭, 煎鱼意粉, 美式coffee, 桂圆红枣茶, 芝士饼同心太软南瓜汤 - 一般味道, 较杰, 偏咸唔知咩鸡饭 - 朋友叫我冇食煎鱼意粉 - 意粉可以, 但个鱼咸到不得了, 我算好食得咸, 但真系咸到不能接受, 食咗一半放弃美式coffee - 朋友叫我冇食桂圆红枣茶 - 个味好假, 仲衰过用砖粒冲𠮶D, 完全冇红枣味, 得个甜字, 系杯底先发现半粒圆肉芝士饼 - 朋友食我冇试, 但我觉得好搅笑系叫完之后, 有条友走黎话个芝士饼佢哋啱啱整起, 未雪到好实, 会有D淋, 问我朋友介唔介意, 我朋友冇所谓, 不过已成八点有多先叫甜品, 居然会啱啱整起, 究竟系整得唔好所以唔够实, 定系未雪实呢? 心太软 - 个心系好软, 但我唔知自己系食紧咩, 因为对住一件啡色心太软, 但完全冇朱古力
南瓜汤 - 一般味道, 较杰, 偏咸
唔知咩鸡饭 - 朋友叫我冇食
美式coffee - 朋友叫我冇食
心太软 - 个心系好软, 但我唔知自己系食紧咩, 因为对住一件啡色心太软, 但完全冇朱古力味? 我净系食到个皮系一阵阵面粉味, 中间系有一pat 啡色嘢流出, 但冇咩朱古力味.......
我决定以后blacklist 呢间嘢.