2022-07-21 74 浏览
上次系Instagram上面见到有人提议就去呢一间餐厅食饭😉望到OpenRice都有好多人话呢一间餐厅好有水准,就即刻去左锡下自己个胃!见到咁多人都有介绍呢一款泰式冬阴功海鲜意大利饭,我自己今次过嚟都忍唔住要试吓!果然非常之好介绍!呢一度嘅冬阴功嘅味道真系好丰富,食得出系落咗好多唔同层次嘅泰国香料!所以有一种香辣嘅味道,唔会死辣!另外仲叫咗呢一个美国西冷配红酒烧汁,呢一度嘅牛扒真系好好食,而且都好大块!份量十足!咬入口嘅时候牛肉嘅油脂味道更加香浓,而且肉质好林!叫咗两杯饮品,其中一个就系咖啡味黑啤,呢一杯黑啤真系好特别,加埋咖啡嘅味道更加醒神!男朋友就叫咗呢一杯Extra High黑啤,入口更加香华,而且酒精更加浓郁!