2024-05-24 247 浏览
放工后想放松下,同伙伴拣咗间位于铜锣湾既iza'bis西餐厅,特色布置舒适无比,令我搞掂一日嘅工作压力就全消😃。「大师海鲜桶 $988」🦞,活加拿大龙虾,活青口,活蚬,扇贝,大虾,鱿鱼,松叶蟹脚,新薯,甜粟米,好似海鲜大汇演噃!味道极鲜,色彩缤纷,气味怡人,口感绝佳!接住就系「田园沙律」🥗,好啲,所有嘅蔬菜都保持住本身嘅颜色同口感,简单的酱汁更添清新味道,好过一啲死甜死咸的酱汁!最后一个就系「意大利杂菜汤」🥣,几有家乡味,汤里面嘅蔬菜煲得好好,颜色漂亮,气味醇厚,饮咗好有饱足感!肚子饱饱地,健康饮食!🥰 全晚服务亲切贴心,气氛好到不能再好,我实在无理由唔再嚟呀!iza'bis,期待下一次我哋既相逢!🍻🎉