2013-11-08
平时男朋友介绍得多,率之到我有推介喇,放工经过马头围道,一时俾我醒起有间西餐我之前食过不错,所以带男友来试一试。以前一个人一脚踢的,现在多了一个帮手,不过又多了几张枱系出面方便烟客,所以都系要自己写单,然后交去俾柜厨枱。餐包一个汤,主菜同餐饮,仲可以加钱有蛋糕,都只系大概六十元,价钱方面系合理。其实个主菜好有heart,我推介天使面,叫左个龙脷柳配忌廉粟米汁,之前食过,不失水准,天使面仍然好有口感,仲有D醉香草叶一齐炒,好香又好睇,个汁唔稀唔杰啱啱好,男朋友都抢我个碟食,哈哈!龙脷柳仍好够份量有两大块,而且煎得刚刚好唔系劲多油个种,配上粟米汁天使面,正!其实好想试下个蛋糕,不过太夜怕肥,哈哈!所以下次早D放工先黎试下啦。系唯一好奇怪嘅系餐汤系中汤冇得㨂,虽然个中汤好够味又足料,不俗!但配上西餐,硬系觉得怪怪地!总括黎讲不错,不过如果能够改为西汤更佳