2024-01-29
*今次拣左公司附近既黑胶唱片💿主题既精品cafe☕️ .病左几日系时候食返好野去平衡心理⚖️一入到黎好有feel既就系佢既黑胶唱片💿style 🤟🏻 好有五六十年代既感觉🫰🏻.🔸 OMELETTE - HAM & CHEESE $93🔸一黎到 咁巨型既蛋既🤣心谂:大获了😂会唔会食唔哂架🤣🤣起动🤣一切开一半有cheese 半拉丝状态👍🏻食完好full full☺️☺️☺️.🔹 DELUXE SALMON BREKKIE $158🔹All day breakfast 🍳 就紧系拣有烟三文鱼🍣同牛油果🥑配搭既😍入面有ARTISAN TOAST🥪. SMOKED SALMON.🍣POACHED EGG. 🥚PORTOBELLO. AVOCADO.🥑PARMA HAM, HOUSE SALAD 🥗 & HASH BROWN😍😍😍入面内容超级丰富🥗好满足😌.🔸 White Chocolate $55🔸朋友话white chocolate 既味道都几浓☺️咁白色之下都可以拉到花都几劲😂.🔹 Fruit Juice (Orange) $40🔹病人表示不才🥹🤧饮返杯鲜榨橙汁算🤣.
今次拣左公司附近既黑胶唱片💿主题既精品cafe☕️
病左几日系时候食返好野去平衡心理⚖️