仍然疫情,没有外游,当然同至爱去食餐好的生日饭㗎啦!冇记错我应该两个月前订位,佢哋需要俾deposit, 合理嘅,始终座位偏少,铁板烧师傅会悉心系你面前,顺次序做每一道菜,等你试过之后再reorder其实如果胃口细的话,绝对唔洗reorder, 因为份量十足,佢哋先会送上前菜、三文鱼,之后就跟餐牌顺次序,每款即烧: 虾、帆立贝、三文鱼、鸭肝、羊架、鸡肉、牛肉薄烧、什菜、炒饭,当然最后有面豉汤及甜品!本人最喜爱鸭肝(不过只限这个没reorder)不过就算有都食唔到,虽然好好味,但会几饱肚所以都系再叫虾、帆立贝同埋牛肉薄烧!唔记得讲,佢哋连饮品都系任饮㗎我就比较喜欢日本清酒,冻热试咗,我个人比较喜欢热饮今次用咗酒店卡优惠 ,真系好抵食!要计划一下下次再嚟
仍然疫情,没有外游,当然同至爱去食餐好的生日饭㗎啦!
我就比较喜欢日本清酒,冻热试咗,我个人比较喜欢热饮
今次用咗酒店卡优惠 ,真系好抵食!要计划一下下次再嚟
2021-05-31
  • 鹅肝