2024-04-24 906 浏览
好耐没食大闸蟹,来到秋天当然要试下,于是就上网找到呢间,大家都大推,睇下系咪真系甘好食先! 😋 3小时大闸蟹放题系我地既首选。小食方面我地第一样叫既就系😋手拍青瓜猫耳朵,其实就系青瓜,好清爽,而且好开胃,酸酸辣辣咁好过瘾。另外还有川味口水鸡,好中意个味唔会太咸,而且鸡肉好嫩滑,好正!另外毫不吝啬比左劲多食材,辣椒酱 等等既搭配同味道都非常正宗。视觉味觉享受。海鲜方面都好丰富架,龙虾龙虾肉质鲜甜、无杂味,以高汤水煮后稍微调味就非常美味,口感当的Q、另外还有扇贝,鲍鱼,大虾,蚬,蛏子,仲有大闸蟹,有4、5两一只、认真有诚意,超级多蟹膏,甘香鲜甜。肉质都好弹牙,入味。😋非常香👍🏻