2024-06-10
长沙湾广场行过见佢改装上下两层一段时间,终于开幕,开张时候较多人,所以没有帮衬,今日和几位朋友路过过去一试,本身呢个集团香港都有不同品牌营运当中,所以大家都应该有一定认识同埋对食物有出品有自己嘅观感,集团少用咗百分百改用用咗牛奶冰室烘焙部份加强咗好多远远都闻到香味,简单食咗个中午lunch麻婆豆腐饭味道不错,谢谢嘅服务态度亦都快手快脚不过现今香港都系服务刚刚好热情欠奉,但简简单单食个午餐亦唔应该太高要求,不过呢个集团柠檬茶冇使用真正柠檬,改用柠檬汁就需要客人自己考虑清楚不过最令人失望就系冇咗真香港茶餐厅,灵活应变有弹性嘅精神,话说我想个餐多饭,都话因为系统冇set到,所以做唔到,其实小饭系值得支持,因为减少浪费,但系调转头加饭咁简单都做唔到,其实唔使诸多理由 …..我谂谂系,集团本身,有冇心造嘅分别同10多年前香港一个经典茶餐厅品牌上市之后咖喱薯仔冇得加薯仔同一个道理,香港餐饮业竞争激烈去弱留强