2024-04-14 1226 浏览
星期五晚决定星期六去食, 心想大家都会返大陆消费,所以就冇订台。而对于一个住港岛嘅人, 真系完全唔识路, 所以都系搭的士去, 估唔到就连司机哥哥都唔识, 哈 (下次有人搭的士记得话系新田7-11落)去到, 果然系唔多人, 但笃笃车包厢就已经full booking, 问过老板都话要等都会等好耐下。咁冇计, 坐低用手机点野食, 我分3样嘢黎评分。1. 食物: 好食, 我唔系什么食评家, 但哩度野食系好食, 炒嘅火候亦够, 除左蟹肉奄列食唔到蟹肉味之外。2. 环境: 其实坐得几舒服,环境亦都不错, 但可能室内冇窗嘅关系,啲声困住晒喺里面, 其他枱嘅人讲嘢就好应声, 啱啱我隔篱𠮶台有个女人坐正喺我隔篱,就嘈到我同女朋友都唔想讲嘢,仲要后面有一台男人都系好嘈。3. 服务: 其实大部份人服务态度都唔错,只系个别有啲职员态度真系比较差,回答你都系比较晦气 + 求其。

咁冇计, 坐低用手机点野食, 我分3样嘢黎评分。