第一次买外卖系要客人主动帮佢执餐,等左1个钟,如果唔帮佢执,食都冇得食😤😤愉景湾冇乜嘢食,喺网上外卖平台叫左呢间嘅外卖,写住19:53有得攞,咁差唔多时间我就去到𠮶度。入到去有个泰国人老细,问佢takeaway ready? 佢就话very busy, delay delay, 10 minutes… 咁样我就出返去等,等左10分钟,见佢都未有,咁就入去等,我后面有几个人都系等紧外卖。后面其中一位男客人行左去出餐𠮶度,帮佢执自己𠮶份外卖😅跟住佢就攞左外卖走咁我同我后面一位女客人都行去出餐𠮶度睇下做咩,原来佢啲餐摆晒喺度冇人执入去个外卖袋😅我揾唔到自己张单,点知原来喺人哋啲外卖下面😅咁我哋对住张单逐样逐样问佢,mango sticky rice有冇?咁佢就攞一盒出嚟,跟住再问下一样。千辛万苦终于集齐左5个item,可以攞走袋外卖,呢个时候已经过左起码1个钟😅😅食物味道都ok,个心都好过少少不过真心第一次去买外卖要帮佢执餐,如果唔系食都冇得食🤣🤣🤣食到嘅时候啲嘢已经冻晒,个薄饼仲系冧嘅🥲

食物味道都ok,个心都好过少少
2023-08-26
60 分钟 (外卖自取)