2020-05-20 680 浏览
话说,之前食过两次(晚餐同下午茶时段) 都觉得好味又抵食,所以有时都心思思想再试下,话晒个餐牌有咁多选择,可能仲有正野未试到,所以又黎食喇,今次系假日既中午十二点。职员表示用膳时间有一小时十五分钟,无人可以继续坐。我地对佢既汤好有信心,之前饮过虾汤,紫椰菜汤都好正,今次就试紫心蕃薯汤。果然无失望,好正,好香蕃薯味好creamy, 咸度刚好,个色好靓,食欲大增!上次试过炖牛面肉,今次试炖牛尾。牛尾入晒味,但有略嫌个汁底太咸,那实左 d肉。伴碟红萝卜亦煮得足时间。我跟糙米饭,唔系咩特别节日都有个心型同埋只碟都好靓!朋友食猪鞍,好大碟新鲜有肉味,可惜部份位置略鞋!个汁正常。朋友配意粉,用橄榄油煮过。提外话,我本时有补充唔同既初榨冷压油,其实适当地补充优质食油,对身体真系好有益处嫁!讲番个意粉质地ok 既,但个橄榄油就唔够果香喇。我地两日食左半碟到,职员已经递上牙签盒同写餐饮,饮品到时枱面差不多都唔够位放。讲真,百几蚊一个lunch, 想坐耐少少。今次选既食物无之前咁惊喜之余,而且有些被催既感觉,所以,原来唔同时段黎客人既感觉系会唔同既,今次就扣 d分喇!

职员表示用膳时间有一小时十五分钟,无人可以继续坐。

同埋只碟都好靓!

朋友食猪鞍,好大碟