2021-09-07 138 浏览
平常见到排长龙既食店, 都会耍手拧头, 但因为老婆强烈推介下最终都屈服去等位。我选了辣蕃茄酱意粉(加辣),  十分钟意个汁, 虽然有DD辣但系辣酸甜互相配合下却非常惹味,  令我一啖接一啖好快就食晒。 辣既意粉平时比较难食到, 个汁仲要可以做到咁惹味的确系好有特式, 值得一赞。 虾都好爽口好食。平常见到排长龙既食店, 都会耍手拧头, 但因为老婆强烈推介下最终都屈服去等位。我选了辣蕃茄酱意粉(加辣),  十分钟意个汁, 虽然有DD辣但系辣酸甜互相配合下却非常惹味,  令我一啖接一啖好快就食晒。 辣既意粉平时比较难食到, 个汁仲要可以做到咁惹味的确系好有特式, 值得一赞。 虾都好爽口好食。最后食完好野梗系要黎多个甜品先叫完整啦。 试左个原味梳乎厘pancake, 非常松软, 但唔会去到食空气咁空虚。可以一齐落单, 等意粉食到差唔多既时候叫佢整, 食完意粉就黎到时间岩岩好。整体食物都几好, 真系值得排队可以再encore ^~^
辣蕃茄酱大虾意粉

蒜香蟹肉意粉

原味梳乎厘pancake

整体食物都几好, 真系值得排队可以再encore ^~^
2021-08-21
辣蕃茄酱大虾意粉