2022-09-27 164 浏览
⭐️要等一段时间既章鱼烧💭平时都有一直买开其他分店既章鱼烧,唔知系咪因为呢间分店等候范围比较窄同埋旺角区可能真系比较多人买黎食,又惊去左附近行下走翻入黎又要再逼过,所以感觉上呢间分店既章鱼烧好似等得特别耐咁。。。🙅‍♂️可能因为其他分店既舖位等候位置比较开扬,今次等候既地方总感觉有小小焗~虽然都等左半个几钟,但系我觉得个章鱼烧个味道同其他分店系差唔多既!🌸真。黑松露章鱼烧 (HKD36)🌟🌟🌟落完单d 章鱼烧系一批批出,所以攞个阵都等左几个人攞左先到我,到我攞到既时候都仲系就已经微微冻左既, 个章鱼烧有好浓郁既黑松露味!味道黎讲,系一如既往好味既章鱼烧黎~💭不过我下次如果再食既话都系prefer 去翻其他分店,始终等候位置开扬d 同埋等攞野食个阵多d 野👀下。
⭐️要等一段时间既章鱼烧

🌸真。黑松露章鱼烧 (HKD36)🌟🌟🌟