2020-05-24 1379 浏览
呢间韩国餐厅Kim’s spoon, 无论堂食定外卖,都系要等好耐。。。今日用openrice外卖自取功能,订咗个辣牛肉汤,系统显示30分钟先有得攞,咁谂住星期日,耐啲都正常嘅。所以我系附近行左一阵,谂住预岩时间,买完雪糕之后再去拎外卖,岩岩好30分钟。去到餐厅见到唔多人,谂住应该有得拎架卦,点知入到去讲个自取号俾职员知,佢话仲要再等。。。最后等多十分钟先有得拎。。。😓😓拎完外卖拿拿声冲返屋企,因为惊啲雪糕溶晒,处理完啲雪糕就正式开餐啦。一打开就见到热辣辣嘅烟升上来..哇~冇香味既😂个汤既牛用左牛腩.啲肉一系好大件一系好细块..个汤就唔系我钟意嘅味道..又唔辣..同以前食过其他既韩国餐厅或系韩国食嘅味唔一样..我觉得冇下次..唔明点解成日门口都有人等位。。。可以附近得佢一间韩国餐厅😅

辣牛肉汤
2020-05-24
40 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
优惠券