餐厅: 大家食
资讯:

终于工作到收工啦 😽突然朋友仔话咁耐无见 不如一齐食下饭咁啦 !于是我哋就约好咗 系深水埗福荣街等啱啱收工嘅我 竟然系最早到 同埋等咗佢哋成粒钟先到 !真系等到小妹 背脊都湿透啦 💦终于 佢哋都人齐  系呢个钟数间间餐厅都多人啦 见到 大家食 J 好似啱啱走咗一枱人!😼就拿拿声同朋友仔冲入去 (提提大家 ,如果要食深水埗嘅大家食,一定要简门口有 金枪人LOGO果间  ,因为果间会好食啲)坐到去 好快拿拿声咁 叫咗嚟大家食必叫嘅 过山鸡 ,同 东玻肉 😻👍🏻Order 咗大几5分钟 就帮我哋出咗餐啦 一食落口 ~·嗯 ! 同以前中学食嘅味道一样咁好食👍🏻 唔知系咪太肚饿嘅关系,小妹我 用咗10分钟就已经食晒成碗米粉啦 !成餐都好满足 ~下次如果大家嚟到深水埗唔知想食乜 就可以过嚟 (金枪人)嘅大家食J 啦
终于工作到收工啦 😽
突然朋友仔话咁耐无见
不如一齐食下饭咁啦 !
于是我哋就约好咗 系深水埗福荣街等
啱啱收工嘅我 竟然系最早到 同埋等咗佢哋成粒钟先到 !
真系等到小妹 背脊都湿透啦 💦
终于 佢哋都人齐  系呢个钟数间间餐厅都多人啦
见到 大家食 J 好似啱啱走咗一枱人!😼
就拿拿声同朋友仔冲入去
Order 咗大几5分钟 就帮我哋出咗餐啦
一食落口 ~·嗯 ! 同以前中学食嘅味道一样咁好食👍🏻
 唔知系咪太肚饿嘅关系,
小妹我 用咗10分钟就已经食晒成碗米粉啦 !
成餐都好满足 ~
下次如果大家嚟到深水埗唔知想食乜
就可以过嚟 (金枪人)嘅大家食J 啦