2018-08-04 1724 浏览
事源公司开完会,一大班同事几十人食埋晚饭先解散。。。。有得食啊公,紧系食豪d。。。。最后,系食呢间五星级酒店嘅自助餐。。。成千蚊位,如果自己就真系唔太舍得去试。。。咁耐都只系食过呢到下午茶set,因为贪望海好舒服。。。不过当晚,可能我地真系太多人,令侍应waiter先生太忙la,我地只系问下welcome drink餐饮到底包咩可以免费饮。。。佢一句答我地叫我地自己睇。。。我地睇完,真系怕误会,所以落单前,问多次呢个包唔包,佢就好无礼咁当我地白痴咁话都话呢d呢d免费,呢个酒要收钱咯咁样。。。之后,我地饮完welcome drink开左枝酒,叫佢拎多两只杯,佢就不满地叫佢同事serve我地,说”唉,佢地话自己开左枝酒㖞,你帮佢la”...认真唔觉得,一间国际知名嘅五星酒店服务可以咁。。。。仲收呢个价。。。。重点,食物质素,都比较参差。。。。和牛硬,反而天妇罗高质素炸得好甜点用来打卡呃like一流,但食就真系唔系样样好,一系太甜,一系融融哋。。。今次真系唯一,第一次食自助餐食得咁受罪。。。
事源公司开完会,一大班同事几十人食埋晚饭先解散。。。。
有得食啊公,紧系食豪d。。。。
最后,系食呢间五星级酒店嘅自助餐。。。
成千蚊位,如果自己就真系唔太舍得去试。。。
咁耐都只系食过呢到下午茶set,因为贪望海好舒服。。。

佢一句答我地叫我地自己睇。。。

认真唔觉得,一间国际知名嘅五星酒店服务可以咁。。。。
仲收呢个价。。。。

重点,食物质素,都比较参差。。。。
和牛硬,反而天妇罗高质素炸得好

今次真系唯一,第一次食自助餐食得咁受罪。。。
Welcome  drink
Welcome  drink