2021-08-26 136 浏览
见到食评一面倒 有啲影到好靓就话好好食 有一啲就话好难食 公司食饭 老板就拣咗呢一间咁一嚟饮个汤呢…就….啦 有d似系用粉沟嘅蒜蓉包对比系好食嘅跟住落嚟个鸡胸沙律 呢个味道既鸡胸几特别跟住𠮶个蟹肉蛋 有d腥 唔啱我 再嚟多个fusion蚬 呢个…甜甜地…..跟住呢个牛扒呢…就好dd 五成熟朋友叫七成 变咗全熟(冇影到相 但系后来有个员工戴眼镜起码佢表面都nice 问我哋要唔要换 心谂又要等好耐又好似好麻烦人就算啦)仲有个唔知咩鱼 就麻麻仲有个咸猪手好硬其实仲有好多其他嘢食不过冇影到最好食就系呢个西班牙海鲜饭❗️全场最正但唔明点解有啲人话可以四个人分啰 你正正常常两个人都勉强嘅呢个黑松露薯条都好食 好食系欣赏佢系新鲜热辣辣!不过呢只薯条系我麻麻哋嘅 不过就真系太热啦食嘅时候小心啲大家最尾𠮶个甜品系好食嘅!👍🏼👍🏼👍🏼切开系流心嘅同埋唔会好甜因为公司食饭起码有10个人分咗三位枱 连住咁你正常系一齐买单 但系一枱分开叫 啲嘢上到有d乱 漏咗 但系员工就话你哋嗌到好乱 心谂唔系要点样嗌?唔通全部一式一样咩 搞笑🤗「要试过先知边样好食 前提系你要试过好多款先😉」10个人食咗五千几蚊所以试咗好多嘢佢
见到食评一面倒

但唔明点解有啲人话可以四个人分啰
你正正常常两个人都勉强嘅

最尾𠮶个甜品系好食嘅!👍🏼👍🏼👍🏼切开系流心嘅同埋唔会好甜

「要试过先知边样好食
前提系你要试过好多款先😉」
10个人食咗五千几蚊所以试咗好多嘢

佢𠮶只水果茶都可以嘅 朋友话西柚茶都好好饮😉