2014-08-27 5152 浏览
我本身去之前都会去OpenRice见下有咩好食同唔好食。因为我系食为主😆。不过睇到一个食评好搞笑。佢地话有一味叫做海鲜蕃茄天使面好鬼难食,个红汁好似呕吐物。搞到我想挑战下😆之后我去左睇佢地有冇这道菜,结果系。。。餐单上冇这到菜,我个刻谂。明明有人写,点会冇架😭之后我就问个靓女店员:我就借机问埋点解😗,佢就话因为我地系用水滴茄会比一般蕃茄酸。之后我就信左佢(因为靓女☺),野食评价来拉😌😌,一。卖相超靓 二。真系几酸下,不过我又觉得好好食 三。野食太少,我想食多少少😋 四。女店员好靓😍💞 👉完👈Ps.可能真系有人会觉得有少少酸唔中意食。佢地每个餐都有得跟野饮。😳但系一杯野饮都几大杯下 搞到我都唔知失唔失望好🗿
我本身去之前都会去OpenRice见下有咩好食同唔好食。因为我系食为主😆。不过睇到一个食评好搞笑。佢地话有一味叫做海鲜蕃茄天使面好鬼难食,个红汁好似呕吐物。搞到我想挑战下😆之后我去左睇佢地有冇这道菜,结果系。。。餐单上冇这到菜,我个刻谂。明明有人写,点会冇架😭之后我就问个靓女店员:[我地冇这道菜,如果想食海鲜蕃茄只有西班牙会(同音🙊)饭,不过会有少少酸酸辣辣。]我就借机问埋点解😗,佢就话因为我地系用水滴茄会比一般蕃茄酸。之后我就信左佢(因为靓女☺),野食评价来拉😌😌,一。卖相超靓 二。真系几酸下,不过我又觉得好好食 三。野食太少,我想食多少少😋 四。女店员好靓😍💞 👉完👈

搞到我都唔知失唔失望好🗿