餐厅: 龍點心 (Eastcore)
资讯:

2022-02-13 171 浏览
同事见到个笼好靓嘅点心就好想试吓但好可惜疫情嘅关系只能叫外卖 (用其他app叫)🥲无得堂食点心放题 唯有食住外卖点心放题先⭐️怀旧烧卖正常发挥 皮唔厚 好多虾籽 好食⭐️龙虾汁墨鱼烧卖普通 堂食应该好食啲~⭐️笋尖虾饺皇正常发挥 皮唔厚 虾爽 好食⭐️蟹粉波菜香虾饺蟹子冻咗少腥 个皮要立起 所以厚咗些少但堂食应该好食啲~⭐️凤爪拼金钱肚正常发挥 够入味 外卖都做得好好食⭐️脆脆富贵红米肠粉虽然都系炸野 但我觉得皮唔算厚 入面炸野仲脆包著入面只虾都仲系爽口弹牙 好食😋⭐️厚切叉烧肠粉厚切个感觉又唔差 皮唔算厚 食肉兽表示好高兴但可惜有我哋好唔钟意食嘅芫荽🤨⭐️大澳虾酱鲜鱿卷食唔到有虾酱味 炸野真系堂食先好叫⭐️芥末虾球哇 呢个系咁多样最好食嘅 芥未酱做得刚刚好👍🏻⭐️一口豆腐炸野真系堂食先好叫 外卖真系不可一不可再但有大量南瓜籽 都叫做无咁伤心⭐️凤爪排骨饭个饭量好足 见到眼都突埋 凤爪同排骨都好食!
同事见到个笼好靓嘅点心就好想试吓
但好可惜疫情嘅关系只能叫外卖 (用其他app叫)🥲
无得堂食点心放题 唯有食住外卖点心放题

⭐️怀旧烧卖
正常发挥 皮唔厚 好多虾籽 好食
怀旧烧卖

⭐️龙虾汁墨鱼烧卖
普通 堂食应该好食啲~
龙虾汁墨鱼烧卖

⭐️笋尖虾饺皇
正常发挥 皮唔厚 虾爽 好食
笋尖虾饺皇

⭐️蟹粉波菜香虾饺
蟹子冻咗少腥 个皮要立起 所以厚咗些少
但堂食应该好食啲~
蟹粉波菜香虾饺

炸野真系堂食先好叫 外卖真系不可一不可再
但有大量南瓜籽 都叫做无咁伤心
一口豆腐

⭐️凤爪排骨饭
个饭量好足 见到眼都突埋 凤爪同排骨都好食!
凤爪排骨饭
凤爪排骨饭