2018-01-07 1915 浏览
Muji 有cafe😍? 唔系马😉?谂都唔谂就冲咗入去😂。 平时对Muji既印象梗系当然良好啦,应该话感觉非常十分之良好。 无论干货、食物我都好钟意,尤其佢哋嘅绵花糖同绿茶糖。 质素无庸置疑!😉系咁睇佢啲menu见到啲Combo,真系好抵㗎! 今次我就可以叹两个包同埋饮一杯咖啡,重要只不过系四、五十蚊👍,平时一杯咖啡都四十蚊啦,另外仲可享有一个croissant同埋一个muffin。喺其他coffee shop已经100蚊有多啦, 喺呢一度一百蚊系有找呀😂 原来识食最紧要就系周围去揾食。而家梗系要讲吓食物质素啦,呢样最紧要!咖啡超够热, 香喷喷,好诱惑💋 个面嘅奶泡亦都好有口感,奶味十足👉爱死佢❤。 至于饱点方面,一入门口你就知冇得输,边有香到咁㗎?我加咗个chocolate danish 同 mixed berry muffin, 前者系松松脆脆既酥皮,后者都系松软度啱啱好既muffin, 难以抗拒!  大家如果想去试试,记得睇番供应时间,不过都系大半日时间都有呢个combo㗎嘞!睇番资料,原来佢系香港第二间Muji Cafe分店,今次新设面包店部分,店内工房每日新鲜自制面包,推介款

睇番资料,原来佢系香港第二间Muji Cafe分店,今次新设面包店部分,店内工房每日新鲜自制面包,推介款式包括日系抹茶松饼及欧洲风意大利包。