2005-02-05 27 浏览
上2个星期六放左工唔知食o羊, 于是行行下就走行近左呢度, 于是把心一横入去试下~真系好有日本feel~个日出面都凉凉地, 但系佢\\\\\\\地系无开冷气, 搅到我真系食到大汗叠细汗,事关系日本冬天好多商户都唔开冷气兼要开暧气,好焗热- -\\\\\\\" 好彩佢\\\\\\\地有冻麦茶免费饮咋~叫左个炸鸡拉面餐\\\\\\\ ($80) 我要左豉油汤底个汤底好正呀,不过都几油,D 叉烧够滑溜,最紧要系D面够弹牙,加上真系好正宗既做法,个面既配料有海带,粟米粒,牙菜,大葱等配料,虽然个汤底比较油,但好处系食左唔口干炸鸡就一般啦,如果计系日式炸物O黎讲,呢个做出O黎比较油腻, 因为正宗既日式炸物都系比较干身唔会太油不过呢间拉面真系好味,我以前多数系去对面街既屋台屋, 但屋台屋既豉油拉面知点解个汤底落去梗系觉得\\\\\\\"行行地\\\\\\\", 但呢间唔会所以我一定会再去呀

真系好有日本feel~

叫左个炸鸡拉面餐\\\\\\\ ($80) 我要左豉油汤底
牙菜,大葱等配料,虽然个汤底比较油,但好处系食左唔口干