呢间餐厅系靓妈一家人成日都会去嘅🥰庆祝生日、带朋友聚会都会嚟,钟意食物质素,而且又系打卡餐厅🙌🏻每个角落都系打卡位!放暑假lu🌞,经过门口都见到店内装饰换咗夏日主题风!决定dinner就喺度啦,仲有为小朋友而设嘅Candy Bar,两个宝宝见到超开心🥳👧🏻👧🏻小朋友最爱儿童餐~肉酱意粉、炸鱼薯条两款份量都唔少,肉酱酱汁浓郁,啲意粉好上汁。炸鱼外皮金黄酥脆,中间鱼肉口感柔软,沾上他他酱,酸酸地,好开胃!三文鱼凯萨沙律我每次嚟到一定order沙律🥗呢度用上有机菜,入口爽脆好Fresh,同烟三文鱼好夹🫶🏻卡邦尼意粉卖相精致,奶味和忌廉味平衡得啱啱好,口感顺滑,唔错!烧法国黄油全鸡铁板上,微焦嘅烤鸡上到枱依然热辣辣,外皮金黄色,入口酥脆,内里有汁,底下铺咗长柄西兰花🥦,略为觉得淋咗少少,好在都几入味嘅。西班牙猪鞍架旁边嘅酱汁类似苹果蓉,甜酸口味好特别,几清新!好有外国风味!而家仲有夏日限时优惠添!打电话去订位就要讲清楚人数先有哦!食到后面,店员为小朋友送上雪糕,真系大人小朋友都咁开心👨‍👩‍👧‍👧

👧🏻👧🏻小朋友最爱儿童餐~
肉酱意粉、
炸鱼薯条

三文鱼凯萨沙律

卡邦尼意粉
卖相精致,奶味和忌廉味平衡得啱啱好,口感顺滑,唔错!

烧法国黄油全鸡

西班牙猪鞍架

而家仲有夏日限时优惠添!打电话去订位就要讲清楚人数先有哦!