2015-11-07
去尖沙咀shop完ping 就上openrice睇下有乜放题好食 冇卜位嘅关系 心谂𠮶啲旺嘅场实冇位 见到呢间三木就决定上去碰下运气 上到去 好野有位 同其他放题一样 好多款色拣,黎嘅食物卖相都好好,但系味道呢 就真系唔太恭维啦刺身 要赞佢款色都算多样 但系味道就真系麻麻 刺身全部点哂咁滞 但系除左八爪鱼 每样野都冇味道 叫左碟炒杂菜反而咸到癫串烧味道好一般 盐烧大虾试第一只 晦嘅 试第二只都系咁 俾多次机会试第3次 ok食其他野算啦 夹下碟牛柳粒 点知佢唔系和牛都入口即溶咁滞 冇口感唔似肉 再食隔离碟牛仔骨却韧过鬼好多人推介嘅海胆军舰 同刺身一样 冇味嘅 好在唔腥 其他食物都冇乜边样突出最后要赞下佢嘅饮品算多选择仲有推介下佢个柚子雪芭同焦糖炖蛋 都算系成餐嘅亮点黎 所以呢样有encore埋单时283蚊呢个价 性价比唔高 唔太值 相信同区有更好选择 可能今日去食来货差左 我真系食唔到之前啲师兄师姐post嘅美味同鲜味
最后要赞下佢嘅饮品算多选择